15 Nisan 2014 Salı

Polonya da Türkleri nasıl biliyorlar yada Türkiye deyince aklı ne geliyor.

Merhabalar Sayın okuyucular.

Konumuzun başlığı itibari ile çok önemli gelmeden önce en çok bir çok siteden gelenden gidenden herkesten bilgi alsam da bilgi ile teori ve pratik her zaman farklı oluyor.

Türkiye deyin akla Kebab geliyor buralarda Türk denince de kebab geliyor.Yollarda her yerde bizim memleketten dağa çok kebab dükkanı var desem belki yalan olmaz ama içine girince tabi kebab değil Tavuk yada et döner olduğunu onu da Aliminyum folyolarda yediğinizi bir çok sosla falan karıştırıp dönerlikten çıktığını ve bu işletmelerin çoğunun Arablar yada Türk olmayanlar tarafından işletildiğini görünce biraz içim burkuluyor.

Türkiye deyince akılların da mısır yada suriyeye yakın bir arap ülkesi sakallı korkulan tipler geliyor sizin her ne kadar anlatma çabalarınız ise Türkiyeyi görmemiş biri için sadece laftan ibaret.Türkiyeyi gören ve gelenler burada bizleri seviyorlar bunu bir köşeye not edelim bilgisi olanlar hayranlıkla sizi dinliyor ve önemsiyor.

Erasmus dahilinde geldiğimiz için her ne kadar İspanyollarla aynı çekicilik seviyesine ulaşmasakta burada esmer ve siyah saçlı ve sakallı tipler farklılıklarından dolayı bir puan önde başlıyor.Gel gelelim zaten yabancı olduğunuz için normal olarak bir puan öndesiniz ama pek de sevinmeyin konu ilişkiye yada ciddi tartışmalara girince hemen bırakılıp gidilecek tipleriz.

İlk sorulardan birisi geleneksel olarak 4 tane eşiniz olup olmadığı yada annen 4 tane mi falan diye gülünç bir soruya denk gelebilirsiniz.Her ne kadar bu ilk başta bir dezavantaj olarak görünse de biraz ilerledikten sonra hem konuşmak için iyi bir konu hemde hatun yapabilmek için başka bir avantaja da dönüşebiliyor.

Gel delelim münlümanlık olayına nasıl bakıyorlar en çok konuşulan konularda biridir buralarda sizinle sohbet açıldığında.

"eee elinde alkol var" " Hani bugün namaz kılmadın" "şimdi sen benimle yatamayacak mısın""Sizin ülkenizde kadına şiddet çok fazla" diye konu başlıklarına her zaman hazır bulunun.

Bunların hepsi haklı sorular olarak geliyor ve hepsini kendi inancınıza göre anlatıp hımm aslında kötü de değilmiş demelerine çok şahit oldum.

Aslında kadınlarda ki en büyük etkimiz onlarla ilgilenmemiz oluyor onların halini hatrını sormak sex ten sonra da muhabbet edebilmek biraz romantik işler peşinde koşmak ve onları önemsemek en büyük avantajımız bunların hepsine aç bakir bir sarılın hatunlar ordusu var buralarda.

Erkekler hiç takmıyor Türkiye deyince despot kadın avına gelmiş biri olarak görüyor sizi haksızda sayılmaz bence.Onun için dans ederken bir polağın hatunun yanına yaklaşıpda kulağına birşeyler demesi ve hatunun sizden uzaklaşması an meselesi mümkünse ortamdan olanca hızı ile ayırmak en güzeli.

Genel olarak bir bilgileri yok Türkiye diyince akla gelen Tarkan kebab cami başka bir şey yok haberiniz olsun.bunların hepsini değiştirmek ve iyi izlenimler katmak biz erasmus elçilerinin ellerinde yapabileceğimiz en güzel katkı budur kendi ülkemize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder